Praktische zaken Randmaere

Waar is het sleutelkluisje van Randmaere, hoe werkt de combi-oven, de tv en zo nog wat praktische zaken.  Kijk even naar deze filmpjes. 

 LOCATIE EN SLEUTELKLUISJE

Waar ligt Randmaere? Adres: Bijsselseweg 11 huis 61 Biddinghuizen. Rijd park de Boschberg op, houdt rechts aan, met de bocht mee naar rechts en daar is de parkeerplaats voor Randmaere. Kies voor het toegangspad dat je recht voor je ziet als je de parkeerplaats op rijdt. Randmaere heeft huisnummer 61. Het sleutelkluisje vind je op de zijmuur van Randmaere.

OPENEN SERRE

Korte toelichting op hoe je de serre opent en sluit. PS: er is een kapstok voor je jas in de cv /opbergruimte in de serre.

COMBI-OVEN

De functies van de combi oven /magnetron kun je instellen met de draaiknop waarmee je het menu bedient. Kijk even naar het filmpje om te zien hoe het  werkt:

WIFI

In Randmaere hebben we een mobiel internet unlimited abonnement. Je kunt tot 12 GB data gebruiken, daarna kun je kosteloos opwaarderen met 2 GB tegelijk, via de Vodafone app op de mobiele telefoon die klaarligt in het tv meubel. Tip: Laad de telefoon bij aankomst even op!

TV & STREAMING DIENSTEN, OA NETFLIX

Bekijk even deze video als je wilt zien hoe de afstandsbediening van de tv werkt en hoe je toegang hebt tot Netflix, Videoland, Hbo Max en Amazon Prime.

DVD

Korte toelichting op de dvd blue ray speler. Er is een leuke collectie kinderdvd’s aanwezig in Randmaere.