Contact

CONTACT MET DE EIGENAAR

Bel voor vragen Marjan, de eigenaar  +31-6-41682228 , mail info@cocoonhuisjes.nl of vul  het contactformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.  

Huis(vereist)

  • Ziltvloed: PC Boutenstraat 1, Waterlandkerkje (Zeeland)
  • Buitenlust: Merelstraat 7, Kerkrade (Limburg)
  • Bosbries: De Tip 11, De Kiel (Drenthe)
  • Randmaere: Bijsselseweg 11 61, Biddinghuizen (Flevoland)

Routeplanner

Meest gestelde vragen -FAQ

MAG DE HOND MEE OP VAKANTIE?

Een kleine hond (< 10 kilo) is in overleg welkom, waarbij een paar huisregels gelden. Ziltvloed en Buitenlust hebben een omheinde tuin, Bosbries en Randmaere niet (natuurlijke erfsafscheiding van struiken/heg).

Zijn de aankomst/vertrek dagen flexibel?

De huizen worden verhuurd op een vaste basis: weekend, midweek of week. In voor- en naseizoen is het soms mogelijk om andere aankomst/vertrekdagen af te spreken.

zijn de vakantiehuizen kindveilig?

Alle COCOONhuisjes zijn kindvriendelijk, dat wil zeggen dat er veel voorzieningen zijn voor kinderen zoals speelgoed/gaming/films en boeken, trampoline, kinderservies, kinderstoel en campingbedje. Ziltvloed en Buitenlust zijn voorzien van een traphekje (Bosbries en Randmaere zijn bungalows). Er zit geen kinderbeveiliging op ramen, keukendeurtjes of stopcontacten.

Wifi beschikbaar?

In alle huizen is er gratis wifi.

Voor hoeveel personen zijn de huizen?

In Buitenlust en Ziltvloed kun je met 8 personen verblijven, in Bosbries met 4 volwassenen plus kindje en in Randmaere met 4 volwassenen en 2 kinderen. De huurprijs van Buitenlust en Ziltvloed is gebaseerd op een bezetting van maximaal 5 personen – voor extra personen geldt een toeslag.

Is er een tuin?

Alle huizen hebben een zonnige tuin en zijn uitgerust met tuintafel of picknicktafel, tuinstoelen en bbq, en trampoline. Ziltvloed heeft een patio-tuin met terras, Buitenlust een achtertuin met terras en gazon plus een zijtuin met schommel en veranda aan de voorzijde, Bosbries heeft een grote zonnige bostuin (850 m2) met terras, gazon en naaldbomen en Randmaere heeft een ruime voortuin en besloten achtertuin, aanpalend aan de slaapkamers.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Wij raden aan op het moment van reserveren een (groep)annuleringsverzekering af te sluiten. Onze annuleringsvoorwaarden zijn in het huurcontract opgenomen.  Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 6 weken voor de begindatum van de huur¬≠periode, is hij 30% van de huurprijs verschuldigd; vanaf 6 – 3 weken voor de begindatum van de huurperiode 70% en vanaf 3 weken tot aan de begindatum van de huurperiode 100%. Bij annulering stellen wij een annuleringsrapport op dat je kunt indienen bij de verzekeringsmaatschappij.

hoe werkt het met annulering in kader van Corona?

In het geval van een (lokale) verordening waardoor een toeristisch nachtverblijf in het huis niet is toegestaan op het moment van het geplande verblijf, vervalt de reservering en krijgt huurder de gehele reissom terug.  Een inreisverbod naar Nederland of beperkende maatregelen voor een verblijf in groepsverband (meer dan 1 huishouden) vallen niet onder deze clausule.