Contact

CONTACT MET DE EIGENAAR

Voor meer informatie of reserveringen: bel of mail de eigenaar Marjan.

 +31-6-41682228 info@cocoonhuisjes.nl of vul het onderstaande contact-aanvraagformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie. 

Locatie van de huizen:

Ziltvloed: PC Boutenstraat 1, Waterlandkerkje (Zeeland)

Buitenlust: Merelstraat 7, Kerkrade (Limburg)

Bosbries: De Tip 11, De Kiel (Drenthe)

Beschikbaarheid en prijzen

Check voor actuele beschikbaarheid en prijzen onze kalender.

Meest gestelde vragen -FAQ

Mag de hond MEE op vakantie?

Een kleine hond (< 10 kilo) is in overleg welkom, waarbij een paar huisregels gelden. Ziltvloed en Buitenlust hebben een omheinde tuin, Bosbries niet.

Zijn de aankomst/vertrek dagen flexibel?

De huizen worden verhuurd op een vaste basis: weekend, midweek of week. In voor- en naseizoen is het soms mogelijk om andere aankomst/vertrekdagen af te spreken.

zijn de vakantiehuizen kindveilig?

Alle COCOONhuisjes zijn kindvriendelijk, dat wil zeggen dat er veel voorzieningen zijn voor kinderen zoals speelgoed/gaming/films en boeken, trampoline, kinderservies, kinderstoel en campingbedje. Ziltvloed en Buitenlust zijn voorzien van een traphekje (Bosbries is een bungalow). Er zit geen kinderbeveiliging op ramen, keukendeurtjes of stopcontacten.

Voor hoeveel personen zijn de huizen?

In Buitenlust en Ziltvloed kun je met 8 personen verblijven, in Bosbries met 4 volwassenen plus kindje. De huurprijs van Buitenlust en Ziltvloed is gebaseerd op een bezetting van maximaal 6 personen – voor extra personen geldt een toeslag.

Is er een tuin?

Alle huizen hebben een zonnige tuin en zijn uitgerust met tuintafel of picknicktafel, tuinstoelen en bbq, en trampoline. Ziltvloed heeft een patio-tuin met terras, Buitenlust een achtertuin met terras en gazon plus een zijtuin met schommel en veranda aan de voorzijde, en Bosbries heeft een grote zonnige bostuin (850 m2) met terras, gazon en naaldbomen.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Wij raden aan op het moment van reserveren een (groep)annuleringsverzekering af te sluiten. Onze annuleringsvoorwaarden zijn in het huurcontract opgenomen dat je van ons ontvangt op het moment van reserveren.  Samengevat geldt de volgende regeling: indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 6 weken voor de begindatum van de huur­periode, is hij 30% van de huurprijs verschuldigd; vanaf 6 tot aan 3 weken voor de begindatum van de huurperiode 70% en vanaf 3 weken tot aan de begindatum van de huurperiode 100%. Bij annulering stellen wij een annuleringsrapport op dat je kunt indienen bij de verzekeringsmaatschappij.

hoe werkt het met annulering in kader van Corona?

Voor reserveringen gedaan na 16 maart 2020 geldt dat in het geval van een negatief reisadvies binnen Nederland vanwege Corona (code rood/straatverbod) of een lokale verordening waardoor een toeristisch nachtverblijf niet is toegestaan op het moment van het geplande verblijf, de reservering vervalt en huurder de gehele reissom terugkrijgt. Dit heeft betrekking op de (on)mogelijkheid van een nachtverblijf in het huis. Een inreisverbod naar Nederland of beperkende maatregelen voor een verblijf in groepsverband (meer dan 1 huishouden) vallen niet onder deze clausule.

Wifi beschikbaar?

In alle huizen is er gratis wifi.