Last minute alert: midweek Ziltvloed 1-5 maart vrijgekomen!!

Ja echt waar: je hebt nu de kans om spontaan je koffers te pakken en van het voorjaarsweer in Zeeland te komen genieten! 

Wegens annulering is de midweek van 1-5 maart (aankomst maandag 15. 00 uur, vertrek vrijdag 10.00 uur) vrijgekomen waardoor Ziltvloed nu beschikbaar is voor de lastminute huurprijs van 375 €. 

Neem even contact op via het contactformulier of bel me: 06-41682228. Ik kan het niet in optie houden; het is een buitenkansje voor wie snel kan beslissen. Wil je alles weten over Ziltvloed, kijk dan even hier. 

Midweek Zuid-Limburg

COCOONTIME: we hebben een lastminute plekje in Buitenlust, komende midweek 2-6 november

Of je nu een paar vrije dagen hebt of ‘thuis’ werkt maar even in een andere omgeving wil verblijven – Buitenlust is er een hele fijne plek voor.  Neem snel even Contact op als je wil reserveren.

Praktische info: Buitenlust ligt in Eygelshoven – Zuid Limburg, de huurprijs is 350 euro, aankomst maandag 15.00 uur, vertrek vrijdag 10.00 uur. Heerlijk Cocoonhuisje met: Netflix en Videoland,  houtkachel, luxe badkamer en keuken om uitgebreid te kokkerellen….

Lastminute weekend 30 oktober naar Zeeland

We hebben vanwege een annulering zowaar een gaatje in de planning van Ziltvloed: Ziltvloed is beschikbaar gekomen voor het weekend van 30 oktober. 
strand bij Loods Tien, Breskens

Nu met 35 € korting naar Ziltvloed, Zeeland: huurprijs is nu 360 €.

Of je dan vakantie hebt – zoals onze Belgische buren – of gewoon zin hebt in een gezonde dosis zeelucht, neem even Contact op.  Gezellig met z’n tweetjes, top met kids, klein hondje mag mee..