Lastminute weekend cocoonen in Zeeland…

lastminute korting op een weekendje-weg in het o zo sfeervolle Ziltvloed… 

Buitenkansje:  weekend 20 januari naar Ziltvloed, met €75,- lastminute korting! 

Het zal wel een keer stoppen met regenenen en zo niet, ook dan zijn de strandtenten bij Cadzand en Breskens een heerlijk uitje. Ook geen straf trouwens om een dagje heerlijk hier thuis te blijven. Echt knus, eindelijk tijd voor dat boek of ongeneerd Netflixen (ook: Amazon Prime, Videoland, HBO max). En heb je kids, die willen sowieso het liefst thuis blijven want de speelschuur is een waar indoor speelparadijs 🙂

Oh en slapen doe je in een Auping bed, onder de balken; goede nachtrust verzekerd!

Neem snel even contact op om jouw plekje zeker te stellen.

Lastminute Kerstweekend cocoonen 

we hebben een fijne lastminute aanbieding voor de Kerst!

Heb je heel veel zin om er met het Kerstweekend tussenuit te piepen? Voor het lange Kerstweekend hebben we een leuke actie voor je!  Oei wel moeilijk kiezen tussen  ons nieuwste Cocoonhuisje Randmaere Randmaere (Veluwemeer), het sfeervolle Ziltvloed (Zeeland) en bosbungalow Bosbries – met openhaard!  (Drenthe).

De actie: je krijgt nu €75,- euro korting op een verblijf voor een lang Kerstweekend (aankomst vrijdag 23 december 15.00 uur, vertrek dinsdag 27 december 10.00 uur). Heb je al plannen voor een kerstdiner op 2e kerstdag, dan bieden we de mogelijkheid van een late uitcheck op 2e Kerstdag (12.00 uur) en krijg je een korting van  € 160,- !

 We zouden het heel leuk vinden als je komt, tijdens de ultieme cocoonperiode van het jaar. Wil je het vastleggen, vul dan even het Contactformulier in.  Twijfel je over welk huis het beste bij je past, of heb je andere vragen? Bel of app ons gerust: 06-41682228.