Opgelet: genieten met een lekkere korting voor alle Cocoonhuisjes!

Cocoonen is niet seizoensgebonden. Sterker, het najaar is misschien wel het ultieme cocoonseizoen. Een goed moment dus voor een leuke najaarsactie!! De actie….:

…je krijgt nu € 100,- korting voor een boeking voor november of december! Je kunt kiezen tussen alle Cocoonhuisjes en alle periodes (weekend, midweek of week).

De actie is geldig t.m. woensdag 15 november en betreft de vrije periodes tot 31 december 2023. Neem snel Contact op om je plekje vast te leggen.

Nu nog kiezen; veel succes! Wordt het bourgondisch genieten in Buitenlust (Zuid Limburg), strandwandelingen en dagje Gent of Brugge met als thuisbasis Ziltlvoed (Zeeland), cocoonen in het groen vanuit het hotel chique Randmaere (Veluwemeer, bij hanzesteden Elburg en Harderwijk) of de herfst ervaren in bosbungalow Bosbries (met openhaard!)  in natuurgebied Sleenerzand (Drenthe)?

PS: over de Kerstvakantie: we hebben alleen nog beschikbaarheid voor het weekend van 22 december of de Kerstperiode – 25 t.m. 27 december-  in vakantiehuis Randmaere.