Lastminute actie voor 3 Cocoonhuisjes!

We hebben een super leuke lastminute actie voor de midweek 10-14 oktober. Want je kunt kiezen tussen 3 Cocoonhuisjes! Natuurlijk met een fijne lastminute korting.

Ha, keuzestress want je hebt de volgende mogelijkheden – midweek 10-14 oktober:

  • naar het knusse Ziltvloed in Zeeland. Net helemaal gewit dus nu is het echt de blikvanger van het dorp :-), de strandpaviljoens zijn open en als er een zonnestraaltje tevoorschijn piept zit je perfect in de beschutte patiotuin. Dagje Gent of Brugge, winkelen in Sluis, vogels spotten in ’t Zwin… Actie huurprijs nu €425 (reguliere huurprijs: €525)
  • naar Buitenlust, het Cocoonhuisje dat een officieel Rijksmonument is met als achterland het prachtige heuvellandschap van Zuid Limburg. Gelegen tussen Maastricht en Aken, op 15 km van de toeristische trekpleisters Gulpen, Vaals en Valkenburg, maar eigenlijk wil je in Buitenlust ook gewoon ’thuis’ zijn. Een mooie wandeling vanuit huis maken kan ook, met de uitgestrekte natuurgebieden Anstelvallei en Strijthagen als achtertuin.  Actie huurprijs nu  €425 (reguliere huurprijs: €525)
  • last but not least: naar Randmaere, ons nieuwe Cocoonhuisje bij het Veluwemeer! Wakker worden in ’t groen, op nog geen vijf wandelminuten van het Veluwemeer en gelegen tussen de gezellige Hanzesteden Elburg en Harderwijk. Super de luxe genieten – kookeiland, serre met schuifpui, design badkamer met stortdouche en verrassend veel te ontdekken: van de natuurgebieden rondom Randmaere zoals ’t Harderbos, boottochtje naar de Markerwadden,  wilde paarden spotten, tot tot shop till you drop in Batavia stad. Actie huurprijs nu  €525 (reguliere huurprijs: €650).

Neem snel contact op voor de mogelijkheden!