Welkom bij COCOONhuisjes

Logeren & cocoonen 

Leuk dat je ons via Instagram hebt ontdekt: welkom bij Cocoonhuisjes!  Wij, Marjan & Marco, verhuren met veel plezier onze buitenhuizen, geheel in eigen beheer. Zo heb je geen boekingskosten en direct contact met ons, de eigenaren. Die persoonlijke touch vind je ook terug in onze huizen; we hebben deze met liefde verbouwd en ingericht. Onze getaways zijn gelegen in heel verschillende streken van ons mooie Nederland, van bos tot polder tot heuvels en strand en meren:

  • Ziltvloed in Zeeuws Vlaanderen bij de stranden van Cadzand, Groede en Breskens
  • Bosbries in Drenthe, in natuurgebied Sleenerzand
  • Buitenlust in Zuid Limburg bij de Anstelvallei 
  • Randmaere bij het Veluwemeer in Flevoland. Randmaere is de nieuwste spruit binnen de COCOONfamilie, geopend sinds nazomer 2022.
Bekijk zeker even deze fijne video van randmaere en leg dan snel je plekje vast: boekingskalender.

Op deze pagina vind je de laatste links met acties, blogs en vermeldingen die je in onze Instagram posts en stories hebt gezien. Neem zeker even verder een kijkje op onze website volop inspiratie en info over onze COCOONhuisjes.

Lastminute weg in de voorjaarsvakantie, met een leuke korting? Het allerlaatste plekje: weekend Bosbries 23 februari, nu van €450 voor €395! 

Prijzen en beschikbaarheid COCOONhuisjes

Cocoontime! Benieuwd of de datum voor jouw weekendje-weg of vakantie beschikbaar is? Bekijk hier per huis de prijzen en beschikbaarheid.

Blogs en vlogs van onze gasten

Vlog: ZILTVLOED DOOR DE OGEN VAN LOT @LOTKECKEIS

Even wegdromen bij deze heerlijke road trip van spring-in-’t-veld Lot & haar gezin door Zeeuws Vlaanderen. Met super leuke inkijkjes in-en om Ziltvloed. Verplichte kost als je naar Ziltvloed wil: Bekijk vlog

FAQ COCOONhuisjes

Waar liggen de huizen? Mag ik een hond meenemen? Wat zijn de annuleringsvoorwaarden? Welke voorzieningen zijn er voor kinderen?
Klik hier voor de Veelgestelde vragen.