Contact

CONTACT MET DE EIGENAAR

Voor meer informatie of reserveringen: neem contact op met Marjan, de eigenaar

Bel   +31-6-41682228 of mail naar info@cocoonhuisjes.nl 

Meest gestelde vragen – FAQ

Mag de hond MEE op vakantie?

Een kleine hond (< 10 kilo) is in overleg welkom, waarbij een paar huisregels gelden. Ziltvloed en Buitenlust hebben een omheinde tuin, Bosbries niet.

Zijn de aankomst/vertrek dagen flexibel?

De huizen worden verhuurd op een vaste basis: weekend, midweek of week. In voor- en naseizoen is het soms mogelijk om andere aankomst/vertrekdagen af te spreken.

zijn de vakantiehuizen kindveilig?

Alle COCOONhuisjes zijn kindvriendelijk, dat wil zeggen dat er veel voorzieningen zijn voor kinderen zoals speelgoed/gaming/films en boeken, trampoline, kinderservies, kinderstoel en campingbedje. Ziltvloed en Buitenlust zijn voorzien van een traphekje (Bosbries is een bungalow). Er zit geen kinderbeveiliging op ramen, keukendeurtjes of stopcontacten.

Voor hoeveel personen zijn de huizen?

In Buitenlust en Ziltvloed kun je met 8 personen verblijven, in Bosbries met 4 volwassenen plus kindje. De huurprijs van Buitenlust en Ziltvloed is gebaseerd op een bezetting van maximaal 6 personen – voor extra personen geldt een toeslag.

Is er een tuin?

Alle huizen hebben een zonnige tuin en zijn uitgerust met tuintafel of picknicktafel, tuinstoelen en bbq. Ziltvloed heeft een patio-tuin met terras, Buitenlust een achtertuin met terras en gazon plus een zijtuin met schommel en Bosbries heeft een grote bostuin (850 m@) met terras, gazon en naaldbomen.

Wifi beschikbaar?

In alle huizen is er gratis wifi.

  • Ziltvloed: PC Boutenstraat 1, Waterlandkerkje
  • Buitenlust: Merelstraat 7, Kerkrade
  • Bosbries: De Tip 11, De Kiel