Instagram @cocoonhuisjes

Latest links COCOONhuisjes

Welkom bij COCOONhuisjes! Hier vind je de laatste links met acties, blogs en vermeldingen die je in onze Instagram stories hebt gezien. Neem je gelijk verder een kijkje op onze website met alle info over de huizen, beschikbaarheid en prijzen? Bekijk voor prijzen en beschikbaarheid: kalender COCOONhuisjes .

GERESERVEERD Nu vrijgevallen: midweek Ziltvloed 1-5 maart, bekijk snel de LAST MINUTE ALERT en neem contact op om te reserveren: 06-41682228

Wordt het Zeeland, Drenthe of Limburg? Neem een uitgebreid virtueel kijkje in de huizen!

COCOONhuisjes wordt door Barts Boekje getipt als dé plek om met het kroost Nl te verkennen.

Kun jij snel je koffers pakken? Schrijf je dan gelijk in voor onze lastminute alert!

Cocoon Tip: het Soetehuysje in Waterlandkerkje 

We hebben pas in 2021 weer plek in onze huizen. Maar toevallig weet ik een heel fijn huisje voor als je met z’n tweetjes in december of januari in Zeeland wil verblijven.

En super goed nieuws: er is nog plek in de Kerstvakantie, en dat terwijl de prijzen in de Kerstvakantie niet hoger zijn dan buiten de vakantie. Wow, bestaat dat? En waar ligt dat huisje? Het gaat om het huisje van en naast onze Belgische buurman Piet naast Ziltvloed – het Soetehuysje. Als je bij het Soetehuysje de deur uitstapt kun je naar Ziltvloed zwaaien 🙂 Het Soetehuysje wordt veel aan Belgische gasten verhuurd maar vanwege de Corona beperkingen zijn er nu veel plekjes vrijgevallen. Dus Nederlanders, ik zou deze tip zeker opvolgen: neem even een kijkje bij het Soetehuysje en laat je verrassen door wat het huisje allemaal te bieden heeft… onder meer een infrarood sauna en jacuzzi, echt waar! Een verblijf met een baby is mogelijk. Leuk als je me even laat weten als je er naar toe gaat. Groetjes! 

FAQ COCOONhuisjes

Waar liggen de huizen? Mag ik een hond meenemen? Wat zijn de annuleringsvoorwaarden? Welke voorzieningen zijn er voor kinderen?
Klik hier voor de FAQ.