Herfstgeluk

Midweek 7 oktober bourgondisch genieten in huize BuitenlusT, nu lastminute voor 299 €

De herfst in Zuid Limburg beleven…

Picture this: wandelen op de Brunssumerheide, hapje eten bij ’t Hijgend Hert in Vaals, biertjes proeven bij de bierbrouwerij, kastelen bezoeken (én Abdij Rolduc), het mijnwerkersverleden ontdekken.. Met als thuisbasis het sfeervolle Buitenlust. Hopelijk kun je deze data vrijmaken:  7-11 oktober! Neem snel even Contact met me op voor meer info.

Happy cocooning! Marjan

Lastminute midweek Buitenlust

Cocoontime in Buitenlust: wie komt er bij de haard in Buitenlust genieten? Midweek 30 september nu voor 299 €

Zin in een paar dagen bourgondisch  genieten in het monumentale Buitenlust? Prachtige bossen vlakbij huis, het heuvellandschap, kastelen, ideaal gelegen tussen Maastricht en Aken… We hebben een leuke lastminute aanbieding voor komende midweek: aankomst maandag 30 september om 15.00 uur, vertrek 4 oktober 10.00 uur, voor de lastminute huurprijs van 299 € Neem snel Contact op voor de mogelijkheden. 

Lastminute midweek Ziltvloed

Buitenkansje: midweek ziltvloed 30 september nu met 125 € korting

Wil je er even een paar dagen helemaal tussenuit, dan heb je geluk: Ziltvloed is nu beschikbaar van 30 september – 4 oktober voor de lastminute huurprijs van 299 €!

Naast de prachtige stranden van Zeeuws Vlaanderen – de strandpaviljoens zijn dagelijks geopend tot eind oktober! – is er nog veel meer te beleven; natuurgebied ’t Zwin en het Verdronken land van Saeftinge, Sluis, Brugge, Gent, de Spaanse linies, beklimmen van de belfort… Neem snel Contact op om jouw plekje veilig te stellen.

DAGAANBIEDING 5: GRATIS LOGEREN IN ONDER DE PANNEN

• WEEKEND 22 NOVEMBER GERESERVEERD • Reserveer Ziltvloed het weekend van 22-24 november (huurprijs 275 €) en logeer kosteloos (dus geen meerprijs) in Onder de Pannen!

Ideaal en heel gezellig voor een vriendinnenweekend, een weekendje weg met opa en oma, of met een bevriend stel… Met deze extra slaapetage voor 2 ã 3 personen heb je de beschikking over een extra badkamer en heerlijke boxsprings. En mocht je met kinderen komen: het is een geheel gescheiden slaapetage dus dat biedt perspectief als je wilt uitslapen 🙂

Je kunt met max 8 personen in Ziltvloed, inclusief Onder de Pannen verblijven. Reserveer snel om jullie weekendje-weg vast te leggen.

Dagaanbieding 4: naar Bosbries!

•gereserveerd: midweek 23 september • Ook voor de 4e dag van onze nazomeractie 5-daagse een heel leuke aanbieding: midweek 23 september of weekend  27 september naar Bosbries voor de actieprijs van 260 €

Of het nu prachtig weer wordt met een zonnetje of wat frisser herfstweer, in  Bosbries zit je altijd goed: de mooie natuur van Sleenerzand rond en logeren in een heerlijk lichte eigentijdse bosbungalow met Netflix &….openhaard.  Neem bij interesse snel contact op, want zoals met de aanbieding van gisteren: weg = weg.